Webáruház készítés árak – legjobbat a legjobb áron

Tudni kell rólam, hogy nagyon szeretem a jó és különleges ételeket, ha időm és pénzem engedi, gyakran járok étterembe is és mindig igyekszem olyan fogást választani, amit előtte még nem próbáltam. Szerintem az étterembe azért megy az ember, hogy olyat egyen, amit otthon nem tud, vagy nem akar megfőzni. Így tettem a múlt hétvégén is az egyik barátommal. Rám írt és mondta, hogy kapott egy 2 főre szóló vacsorára kupont egy elég neves étterembe. Tudta, ha engem hív, akkor biztosan szabaddá teszem magam, akármilyen programom is legyen, mert én aztán tényleg mindig vevő vagyok az ilyenekre. Ennek ellenére nem vagyok szerencsére túlsúlyos, mivel szeretek sportolni és szoktam is. Legtöbbször úszni járok, de emellett a futást is nagyon kedvelem.

Amikor elmentünk ebbe az étterembe, kicsit izgatott voltam, mert először kóstoltam sushit, és nem tudtam majd, hogy mire számíthatok. Sajnos ritkán van időm Fannival találkozni, de ilyenkor legalább mindig van miről beszélnünk. Ezúttal én meséltem neki nagyon sokat, mert nagyon érdekes dolog történt velem…

Pár hónapja miközben otthon szörföltem a neten, figyelmes lettem egy hirdetésre. Egy webáruházakat készítő cég hirdetése volt az, és habár nem szoktam hirdetésekre kattintani, most mégis megnéztem, hogy milyen dologról van itt szó, mivel mindig is érdekelt a téma, vajon, hogy épül fel egy webáruház.

Annyira lekötött a honlap, főleg az, hogy mi alapján vannak kiszámolva a webáruház készítés árak, hogy hosszú órákat töltöttem el a honlapjukon. Mivel valamennyire én is konyítok ehhez a témához, így nem volt teljesen idegen tőlem ez a szöveg, de szerintem egy teljesen laikus ember számára is könnyen érthető, illetve könnyen kikövetkeztethető az szöveg mondanivalója. Egyébként meg szerintem, ha valaki ilyen szolgáltatást szeretne igénybe venni, akkor saját maga miatt is, muszáj képeznie magát ebben az adott témában. Senki nem úgy született, hogy egyből tudta, mi alapján épül fel egy weboldal, de aki valóban érdeklődik ez iránt és szeretne magának csináltatni egyet, bizony aktivizálni kell magát és kicsit beleásni magát ebbe a témába.

Nekem annyira szimpatikus lett ez a weboldal, hogy azóta töröm a fejem, milyen vállalkozást indítsak, hogy nekem is legyen egy a Grent Média által készített webáruházam. Fanni amúgy szintén fogékony erre a témára és gyorsan meg is mutattam neki a telefonom az oldalt és természetesen őt is gyorsan beszippantotta ez a dolog, neki is az volt az első gondolata, hogy kell egy webáruház tőlük! Megnéztünk nagyon sok referenciát (ami plusz pont is volt, mert nem csak sok, de minőségi referenciamunka van fent az oldalukon) és már-már láttuk a szemeink előtt, hogy a miénk is ott lesz fent.

Igen, jól olvastad, a „miénk”.

Ezután arra az elhatározásra jutottunk, hogy ketten kéne csinálnunk valamit, így azért máris könnyebben ment az egész. Mivel mind a ketten szeretünk étterembe járni, ezért úgy gondoltuk, hogy valami olyan dolog kéne, ami mindenképpen a gasztronómiával kapcsolatos. Több órás töprengés után átmentünk az étteremből Fannihoz, és nála folytattuk a megbeszélést.

Elkezdtünk borozni, csak hogy megjöjjön az ihlet és lejjebb tudjuk tornászni az izgatottságunkat a webáruház készítéssel kapcsolatban. Majd kitaláltuk, hogy az lesz a vállalkozásunk, hogy élelmiszer alapanyagokat fogunk árulni. Különböző nemzet gasztronómiái lesznek a fő kategóriák és a kategóriákon belül a lehető legtöbb különleges nemzeti ételhez lesznek eredeti hozzávalók. Természetesen recepteket is fogunk ezekhez adni, videó blogot is szeretnénk csinálni. De mégis alapvetően az lenne a cél, hogy az emberek az összeállított alapanyagokat vegyék meg egy-egy ételhez.

Azonnal elkezdtünk rugózni a webáruház témáján és másnap, mivel ekkor már este volt, megkerestük ezt a céget az ötletünkkel, majd azonnal reagáltak e-mailben és ezt követte egy telefonos beszélgetés, amikor is részletezhettük a terveinket és igényeinket. Nagyon szimpatikus volt a hozzáállásuk, mert egyből alternatívakat vázoltak fel nekünk, lehetőségeket mondtak és segítettek mindenben, valamint sokat kérdeztünk, ezekre pedig végig türelmesen és kielégítően válaszoltak.

Manapság ez ritka!

Életünk során azért mindenki beszél ügyfélszolgálattal, nem is egyszer. Persze vannak a hideghívások, amikor a legrosszabbkor hívnak, 15 perces kérdőívet szeretnének kitöltetni velünk és pont akkor várjuk életünk hívását is. Ezekkel kapcsolatban senkinek nincs olyan eget rengetően jó élménye. Viszont tudom nézni a másik oldalról. Dolgoztam egyszer egy cégnél, ahol külföldre segítettünk kijutni embereknek, itt ők jelentkeztek ugyebár. Komoly próbatétel volt ez a számomra a többi munkám után, mert hiába ők jelentkeznek, képesek olyan stílusban beszélni, hogy ez valami teljesen felháborító. Legtöbbször pedig a pénz volt, amin kiborultak, mert azt hitték, mi ingyen dolgozunk. Nem, mi is fizetésért dolgozunk.

Arra akartam ezzel rávilágítani, hogy habár biztosan vannak náluk is nehéz esetek az ügyfelek között, mégse veszi el a kedvüket, és nem az van, hogy az egyik hívás kihat a következőre. Új emberként kezelnek, nincsenek felém előítéleteik és meghallgatják azt, amit mondani szeretnék.

A webáruház készítés árak az elmúlt időben kicsit magasabbak lettek, de náluk azt vettem észre, hogy valóban kapok akkora értéket a pénzemért, mint amekkora értékben pénzt kérnek a szolgáltatásukért.

Visszatérve az ügyfélszolgálatos dologra, van ennél azért durvább is, pont a vendéglátásban. A pincéreknek sem fenékig tejfel az életük, főleg ha mondjuk, németül kell beszélni. Mint tudjuk, a németek nagyon precízek, könnyen találnak hibát valami olyanban, ami épp nem német és lehet, beletörne egy magyar pincér bicskája, ha egy dühös német vendéggel kéne német nyelven beszélni és megnyugtatni őt.

Zárásképp, köszönöm, hogy elolvastad az írásomat és nagyon remélem, hogy átjött az, amit szerettem volna írni erről a cégről és még inkább remélem azt, hogy bizalommal fogsz hozzájuk fordulni webáruház készítés miatt, csak úgy, mint ahogy azt én is tettem Fannival.