Kaposvár Étterem » Vissza a főoldalra

Rendezvényudvar - ideális rendezvényhelyszín

Ha azt kérdeznék tőlünk, mit tartunk fő profilunknak, nehezen tudnánk válaszolni. Amikor megvettük és felújítottuk a jelenlegi épületkomplexumot, valamint a hozzátartozó parkot és halastavat, arra gondoltunk, szeretnénk, ha mindenki megtalálná nálunk azt, amit keres, akár egy család, akár egy cég, akár egy baráti társaság számára kíván valamilyen rendezvényt szervezni. Elégedett vendégeink visszajelzéseiből arra következtetünk, hogy sikerrel jártunk.

Az általunk kezelt területen és a rajta levő épületekben minden kívánságot ki tudunk elégíteni. Ha szabadtéri eseményről van szó, kérhetnek sátrakat (300 főig), vagy rendezhetjük az esküvőt, partit akár a szabad ég alatt is. Két hektáros parkunk és a mellette fekvő festői szépségű tó lélegzetelállító környezetet biztosít bármilyen rendezvényhez.

A parkban természetesen különböző méretű és más-más stílusban berendezett, zárt épületek is találhatók. Kisebb társaságoknak ajánljuk 55 fős csárdánkat, konferenciákhoz 90 személyes konferenciatermünk ideális helyszín, míg lakodalmakhoz vagy más, nagyobb ünnepségekhez 160 főt befogadó éttermünket ajánljuk. A kiszolgálás, az ételek, italok minősége mindig ugyanolyan, akár a szabadban terítünk, svédasztalon, akár a menyasszonyi tortát szervírozzuk az étteremben. Az épületek és a park csak vendégeink fantáziájára vár, hogy mindig úgy alakulhasson át, ahogyan a rendezvény megkívánja.

Ha emlékezetessé szeretne tenni egy ballagást, keresztelőt, névnapot, születésnapot, tréninget, konferenciát, esküvőt, lakodalmat, ügyeljen az épített vagy természeti környezetre is – így külcsín és belbecs kiegészítik egymást, a végeredmény pedig nem lehet más, mint nagyszerű hangulat, tartalmas időtöltés és kellemes emlékek, amihez az Étterem Kaposvár nagy mértékben hozzájárulhat.