Kaposvár Étterem » Vissza a főoldalra

Konferenciahelyszín, konferenciaterem (Kaposvár)

A konferenciaterem modern technikai eszközökkel felszerelt terem, amely kiválóan alkalmas céges rendezvények, értekezletek, tréningek, árubemutatók, állófogadások és kiállítások lebonyolítására.

A konferenciák nem azért tartoznak a kedvelt események közé, mert ott addig titkolt újdonságokkal rukkolnának elő az előadók, vagy a kollégák legújabb eredményeikről számolnának be, amelyekkel megváltoztatják a tudomány menetét. Egy konferencia nem erre való, sokkal inkább a találkozó, kapcsolatépítés, egymás megismerésének helyszíne. Azonban ehhez elengedhetetlenül fontos a megfelelő konferenciaterem, azaz hogy a konferenciát olyan környezetben rendezzék, ahol a vendégek szívesen időznek, jól érzik magukat, és nem akarnak az előadások után (és ez még a jobbik eset) azonnal hazamenekülni. Senki sem szereti az olyan konferenciákat, ahol a vendégek nagy része az előadások közben, vagy után a ajtónál terem!

A résztvevők ellátásáról a Kaposvár Étterem konyhája gondoskodik: Önnek nincs más dolga, mint hogy hátradőljön árnyas, mintegy 250 fős grillteraszunkon, élvezze a páratlan panorámát és a fantasztikus ízeket. elsősorban somogyi, Kaposvár környéki megkereséseket várunk, de nem utasítunk vissza távolabbról érkező kéréseket sem, elvégre egy konferenciaterem álljon nyitva mindenki számára!

Az Étterem Kaposvár mint konferenciahelyszín pontosan ezt kínálja: gyönyörű környezetet, kiváló ételeket és minőségi italokat. Természetesen a konferenciához és egyéb céges rendezvények lebonyolításához szükséges technikai háttérről is tudunk gondoskodni, hiszen a szakmának is helyet kell adni. A 90 főt befogadó konferenciaterem minden igényt kielégít, a szekciók közti időt és az előadások utáni szabadidejüket pedig nyugodt környezetben tölthetik el a meghívottak és érdeklődők, kulturált kikapcsolódást és pihenést találhatnak éttermünkben vagy az épületekhez kapcsolódó hatalmas parkban.