Kaposvár Étterem » Vissza a főoldalra

Impresszum

A KaposvárÉtterem.hu weboldal üzemeltetője, a Somogyi Lakodalmasház Kft. (továbbiakban: kaposvaretterem.hu) számára kiemelt fontosságú a látogatók személyes adatainak védelme. A honlap nagy része úgy is látogatható és használható, hogy semmilyen adatot nem kell megadnia magáról, ellenben online asztalfoglalás szolgáltatásunkat csak bizonyos személyes adatok megadásával veheti igénybe.

A kaposvaretterem.hu elkötelezi magát látogatói személyes adatainak oly módon történő kezelése mellett, amely a vonatkozó hatályos jogszabályoknak teljes körűen eleget téve járul hozzá a látogatók biztonságos internetezési lehetőségeinek megteremtéséhez.

A kaposvaretterem.hu a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések és más ajánlások érvényre juttatásához szükségesek.

A honlap látogatása során a kaposvaretterem.hu rögzíti a felhasználók IP címét, amelyből bizonyos esetekben következtetni lehet az érintett személyre, ezen felül rögzíti az operációs rendszer, a böngésző típusát és a látogatott lap címét. Az adatmentésnek elsősorban technikai jellegű célja van, a rendszer folyamatos működéséhez elengedhetetlen.

Az adatrögzítés további célja a felhasználói szokások elemzése, látogatottsági statisztikák készítése, ami a még magasabb színvonalú kiszolgáláshoz nyújt segítséget. A kaposvaretterem.hu a naplóállományok elemzése során felmerült adatokat más információval nem kapcsolja össze, a felhasználó személyének azonosítására nem törekszik.