Fejfájós pincérek? Itt a megoldás!

Pincér a szakmám, már a szüleim és nagyszüleim is pincérként dolgoztak, sőt, a szüleimnek saját vendéglője is van, ahol szintén dolgoztam, de még Ausztriában is. Nekem az volt a célom, hogy minél több helyen szerezzek tapasztalatot, de mégis ugyanabban a pozícióban, hogy egy adott területen lehessek a legjobbak között. A felszolgálás nem egy leányálom, sokszor vannak 12 órás műszakok. Úgy gondolom, hogy valamilyen szinten ez kikészíti az embert egy idő után. Persze amíg bírja, jól lehet vele keresni, főleg külföldön, vagy egy nagyobb, hazai szállodában. Én már kezdek belépni abba a korba, hogy idős legyek futkározni az asztalok között, éppen ezért gondoltam arra, hogy tanítanom kéne majd, és a megszerzett tapasztalataimat átadni a jövő felszolgáló nemzedékének, persze ezt csakis egy nívós helyen tenném.

Miután hazajöttem Ausztriából, elhelyezkedtem egy nagy hotelnél itthon. Sok stresszel járt az éttermi munka, ezért mindig kellett magammal vinni valamilyen gyógyszert, mert szinte minden héten kellett használnom fájdalomcsillapítót. Nem hangzik túl jól, tudom. Viszont elmesélek egy kis rövid történetet erről a részéről.

Mivel pincérként az időm nagy részét munkával töltöm, ezért sok mindent kell másképp intéznem, mint a többi ember teszi. Ilyen például a gyógyszervásárlás is. Éjjelente nem tudok venni gyógyszert, hogy legyen nálam, éppen ezért használom én is, mint az ismerőseim nagy része, a prevenciopatika.hu nevű weboldalt, ami gyakorlatilag egy online patika. Itt mindent megtalálok és megkapok, amire csak szükségem van. Legfőképp, amit keresek, az fájdalomcsillapító. A Prevencio Patika honlapja nagyon tiszta és egyértelmű, mindig hamar megvagyok a rendelésekkel, sőt, már én tanítgatom az ismerőseimnek, hogy mit és hogyan kell csinálni a weboldalon, mivel sokszor ajánlom őket tovább. Amikor először rendeltem, akkor kicsit félve álltam ehhez az egészhez, de pontosan azt kaptam, amit a gyógyszertárban is meg tudnék venni, ha nem éjszakába nyúlóan kéne dolgoznom folyamatosan. Ráadásul rengeteg akcióval lepik meg az embert, ami szintén jó. A kiszállítás pedig ingyenes, amennyiben valaki 10 ezer forint feletti összeget hagy ott náluk.

Én ezért gondolom, hogy az ilyen és hozzám hasonló embereknek jó választás lehet ez az út a gyógyszerek beszerzéséhez. Teszem hozzá, mivel éttermekben pincérkedem, így az ízületeim se a legjobbak, de a prevenciopatika.hu oldalán ilyesféle panaszokra is akad megoldás.