Ez a nyári hőség!

Az egyik barátom most szeretne egy éttermet nyitni. Mindig is nagy álma volt hogy egy saját éttermet üzemeltethessen. És most végre megvalósul! Izgatottan fogott neki a tennivalóknak, hogy végre megnyílhasson saját helye, és ezzel beteljesítse az álmát.

Mindent aprólékosan megtervezett, és neki is látott az épület felújításának és berendezésének. Saját maga választotta ki, hogy milyen színűek legyenek a falak, hogy milyen székek és asztalok legyenek, hogy milyen legyen a dekoráció. Az egész nagy összhangot sugárzott. Hangulatos kis helynek ígérkezett a leendő étterem.

De hátra volt még egy nagy probléma. Az, hogy hogyan lehetne megoldani a hűtést és a fűtést. Hiszen a nyári hőség pont ugyanannyira kellemetlen tud lenni, mint a téli hideg. És manapság mindig olyan nagy a forróság nyáron! Szinte elviselhetetlen. És az emberek szeretnek bemenekülni a hőség elől egy-egy klímázott helyre, étterembe például. Ezért elengedhetetlennek bizonyult a klíma beszerelése. Mert így is tud majd becsalogatni vendégeket.

Sokat gondolkozott azon, hogy végül milyen klímát szeretne. Hosszas keresgélés után talált egy honlapot, ahol van klíma ingyenes szereléssel. Ez egy remek lehetőségnek bizonyult, hogy a klíma ára tartalmazza a klíma beszerelésének az árát! Mondanom sem kell, ez egy remek segítség, főleg ha az ember éttermet akar nyitni.

Az általa választott klímára érvényes volt 3+2 év kiterjesztett garancia. Lehetett wifin keresztül vezérelni. A készülék -25 °C külső hőmérsékletig képes hűteni gazdaságosan. Továbbá igényelhető rá kedvezményes H-tarifás áramdíj.

Úgy gondolom hogy jól döntött, amikor ezt a klímát választotta ingyenes szereléssel. Remélem hasznos kiegészítője lesz az étteremnek és majd a leendő vendégeinek is kedvére való lesz. Hiszen a legfontosabb mindig a vendég, ez készülő éttermének az alapelve, mondogatta mindig a barátom.