Kaposvár Étterem » Vissza a főoldalra

Étterem

Az ízlésesen berendezett étterem már akkor rabul ejti a hozzánk látogatókat, amikor étlapunkat és itallapunkat kezükbe sem vették. Ha pedig megismerik, kipróbálják a hazai, különösen a somogyi vidékre jellemző, kaposvári konyha változatos ízeit, a hazai táj jellegzetes borait, bizonyára egykor majd visszatérő látogatóként hagyják itt vendégszerető éttermünket.

Az étterem szakácsai és összeszokott felszolgáló személyzete gondoskodnak arról, hogy minden ételt jóízűen fogyaszthassanak, precíz és diszkrét kiszolgálással, és vendégeinknek ne a pincérekkel kelljen foglalkozniuk, hanem maradéktalanul és nyugalomban élvezhessék a megrendelt ételeket és italokat. A kisgyermekekre is gondoltunk, nekik külön gyerekmenüket állítottunk össze és természetesen az itallapon is találhatnak finom és egészséges gyümölcsleveket számukra.

Éttermünk azonban nem csupán egy kellemes ebéd vagy vacsora idejére látja szívesen a hozzánk látogatókat, hanem bármilyen komolyabb rendezvény lebonyolítását is vállaljuk, legyen szó családi, társasági vagy vállalati eseményről, buliról, lakodalomról vagy éppen egy konferenciáról. Az étterem befogadóképessége 160 fő, ha ennél kevesebb vendégre számítanak, rendelkezésükre áll 90 személyes konferenciatermünk is.

A rendezvények lebonyolításakor természetesen minden egyedi kívánságot igyekszünk teljesíteni, és a megrendelő ízléséhez alkalmazkodva, egyedileg állítjuk össze a menüt és az italkínálatot. Elsősorban Kaposvár és környékén élőkre gondoltunk, de természetesen az ország bármely részéből is szívesen látjuk vendégeinket.

Egy, az étterem hangulatos miliőjében elköltött ebéd vagy vacsora után mindenkinek csak ajánlani tudjuk, hogy sétáljon egyet az épületet körülvevő hatalmas parkban, amelyhez rendszeresen karbantartott, telepített horgásztó is tartozik. A finom ételek és italok után idilli környezet várja, ahol átadhatja magát a természet örömeinek.