Kaposvár Étterem » Vissza a főoldalra

Teljes körű esküvőszervezés, ideális esküvői helyszín

AKCIÓ! Aki 2010 október, november és december hónapokban tartja lakodalmát, 15% kedvezményben részesül. Aki még idén helyet foglal 2011-es lakodalomra, 2008-as áron kapja. Az akció 2010 október, november és december hónapokban érvényes.

Ti megmondjátok, mit akartok, mi pedig megvalósítjuk az ötleteket – ilyen egyszerű? Igen! A Kaposvár Étterem tapasztalt csapata segít az ideális esküvő megszervezésében, amire évek vagy évtizedek múlva is örömmel gondolhattok vissza, ez olyan esküvőszervezés lesz, amire a vendégek is szívesen fognak emlékezni.

Az esküvői képgaléria megtekintéséhez kattintson ide: esküvői galéria »

A helyszín kiválasztásától a meghívó kinyomtatásáig mindenben állunk rendelkezésetekre. Az utolsó szó mindig a Tiétek, de mint esküvőszervező elmondjuk, milyen lehetőségek vannak, sok éves tapasztalatainkat állítjuk szolgálatotokba, így ha már tudjátok, mit szeretnétek, megvalósítjuk elképzeléseiteket, ha pedig teljesen ránk akarjátok bízni az esküvő és a lakodalom megszervezését, természetesen folyamatos egyeztetés mellett ezt is vállaljuk. Elsősorban somogyi, kaposvári és Kaposvár környékén élő párok megkeresését várjuk, de szívesen várunk megkeresést bárhonnan, az esküvőszervezés nem helyfüggő.

A lakodalom és esetleg a polgári esküvő megtartásához ajánljuk hatalmas parkunkat (mely egy három és fel hektáros tó mellett fekszik), ha szabadtéri eseményben gondolkodtok. A Kaposvár Étterem két hektáros parkjában bőven jut hely a 300 főt is befogadó sátraknak. A zárt, gondozott park nem csak szép környezet, hanem azt is biztosítja, hogy valóban csak a vendégek lesznek jelen az esküvőn és a lakodalmon. Ha az időjárás vagy egyszerűen csak a hagyományok miatt fedett térben szeretnétek megesküdni és utána vendégül látni a násznépet, erre is van lehetőség – 160 fős éttermünk ugyanolyan szép és vonzó környezetet kínál, mintha parkunkban tartanátok a ceremóniát és a vigasságot.

Az esküvőszervezés keretein belül természetesen nem csak idilli környezetről, hanem minden másról is gondoskodunk, a csokiszökőkúttól a fényképészig, a videóstól a zenészig és a dekorációig. És ne feledjétek: az esküvőszervező nem főnök, hanem alkalmazott!