Kaposvár Étterem » Vissza a főoldalra

Csárda

Ha igazán hangulatos helyet keres, nézzen be hozzánk, nem fog csalódni. Az 55 fő befogadására alkalmas csárda ideális helyszín lehet bármilyen ünnepség vagy összejövetel számára, legyen szó születésnapról, névnapról, ballagásról, osztálytalálkozóról, érettségi bankettről vagy éppen egy vállalati rendezvényről.

Az igényesen felújított régi csárda megadja a módját, hogy kellemes hangulatban fogyaszthassa el a hagyományos magyar ízvilágot képviselő ételeinket. Az Étterem Kaposvár borai a somogyi és a dél- és kelet-dunántúli borvidékről származnak, kínálatunkban megtalálhatóak a nehéz és a könnyű borok, a szekszárdi és a siklósi borászatok remekei. A megfelelő kiszolgálásról a csárda gyakorlott személyzete gondoskodik – garantáljuk, hogy sem az ételekben, sem a felszolgálásban nem fog csalódni! Képgaléria megtekintése »

Egy finom ebéd elfogyasztása után pedig bizonyára jól esik egy kellemes séta két hektáros parkunkban, melyhez hatalmas, rendezett horgásztó is tartozik. Az árnyat adó fák alatt átadhatja magát a pihenésnek, és zavartalanul élvezheti a természet nyugalmát.