Az új tévé, és a napelem szerelés

Ma már egyre kevesebb embernek van régi tévéje. Emlékszem, az első tévét amit vettünk még győztük ketten megfogni, és felemelni, mert annyira nehéz volt. Ma már máshogy van, hiszen  olyan vékonyak, hogy szinte bárhol elférnek. Nektek régi vagy új tévétek van?

A vásárlás ötletemonitor-155158_640

A nagybátyámnak most lesz a születésnapja, és úgy döntöttünk, hogy közösen a család meglepi egy nagy új tévével. Neki még a hagyományos régi televíziója van, aminek már a képe sem tökéletes, és mér régen ki kellett volna dobnia, és újat vásárolnia. Persze tudom, nem megy olyan könnyen, mint azt mi gondoljuk, hiszen jó hogy szépek, és jók, de igen csak drágák is.

Hol van egy egyedülállónak, vagy akár egy nyugdíjasnak arra pénze, hogy vásároljon magának új tévét? Miután nem tudtuk, hogy mit vegyünk neki ajándékba, a sógorom vetette fel az ötletet, hogy mi lenne, ha összedobnánk neki egy új készülékre. Miután más javaslat nem nagyon volt, és ötletem sem, így támogattuk mindannyian. Már csak azért is, mert sokat néz tévét, és a régi képe sem az igazi, még néha be is csikózódig neki.

A megfelelő tévé

Túl nagyot sem akartunk, hiszen nem férne be a régi helyére, de azt gondolom, hogy egy 80 centis átmérőjű már teljesen tökéletesen megfelel a célnak. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog majd hozzá szólni. Mindent sokkal jobban fog látni, élesebben. Ő sokat néz tévét, igazából nem nagyon jár el otthonról. Minden féle műsort szeret, persze mint mindenkinek, neki is vannak kedvencei. Azt tudom, hogy szereti az állatokról szóló műsorokat, és az elektromos kütyüket is szereti. De igazából mindent megnéz, ami a természet csatornákon van, ház építést, napelem szerelés…

Biztosan örülni fog majd az új készüléknek, mert ezzel mindent jobban fog látni, sőt élesebben is. Már nagyon várom, hogy oda adjuk neki születésnapjára.