A túl fehér terítő esete Kaposváron

A vendégek elvárják, hogy mindig tiszta abrosz fogadja őket, amikor az asztalhoz ülnek. Furcsa is volt, amikor egy vendég ma megjegyezte, hogy túl fehér a terítő. Ez fehérség az étteremben nem kis munkába kerül, hiszen sok paprikás vagy zsíros falat végezte már az asztalon, nem is beszélve a gyümölcsfoltokról. Természetesen tisztában vagyunk mi itt Kaposváron azokkal a trükkökkel, amik segítenek megszabadulni a makacs foltoktól, de a terítők így is elhasználódnak, némelyik pedig menthetetlen.

Hogy nehogy kifogyjunk, új terítőkre volt szükségünk, de a cég, akiktől eddig rendeltük, már nem szállítanak hozzánk. Egy vendégünk beszélgetését csíptem el épp aznap, aki arról számolt be a családnak, hogy épp most adott el valami ingyenes apróhirdetéses oldalon egy tányérkészletet, ami már nem fért el a konyhában. A nevét nem hallottam, de beírtam a keresőbe, hogy aprohirdetésingyen és rá is találtam a nextapro.hu oldalra. Gondoltam kipróbálom, hátha megtalálom, amire szükségünk van.

Az apróhirdetéseket összegyűjtő oldalon tényleg ingyenesen lehet hirdetést feladni, így elég sok árucikk közül lehet választani. A hirdetők nagy része magánszemély, az eladásra kínált termékek háztartásokból kerülnek ki. Épp ezért kevés esélyt láttam rá, hogy nagy tételben tudok innen vásárolni, de mindenképpen ki akartam próbálni, mit találok.

Első próbálkozásom sikertelen volt, de pár nappal később újra meglátogattam a nextapro.hu-t, és a megfelelő kulcsszavakat beírva ezúttal sikerült megtalálnom, amit kerestem. A postázást egyszerűen meg tudtuk oldani belföldi csomagfeladással, így meg is vettük a dohányzóteraszra a négy darabos garnitúrát. Gyorsan megérkezett, minden rendben ment a vásárlás és kiszállítás során. Az egyetlen probléma, hogy a teraszon most valóban fehérebb a terítő.